Hoşgeldiniz... Ziyaretçi | Abone Ol

Jasper Ajans

Pazartesi, 2024-04-29, 5:27 AM
Anasayfa » 2009 » Haziran » 26 » Taraftar Olmak!!
4:49 PM
Taraftar Olmak!!
  Bu günkü konumda taraftar olmanın iyi mi kötü mü olduğundan bahsetmek istiyorum. tabiki butun bu düşüncelerim bana ait kesinlikle bu böyledir demiyorum.kendi düşüncelerimi paylaşıcam

  öncelikle şunu belirteyim ki iyiyi kötüyü ayırt edebilmemiz için bu iki kavramın birlikte olması gereklidir.nasıl yani? şöyle ki düşünün hayattaki herşey beyaz olsaydı ve diğer renklerin varlığı bilinmeseydi bir elmanın rengini nasıl söyleyebilirdik yada bir ağaç yaprağının yada bir gülün rengini? düşünün hayattki bütün renkler sadece beyaz ve elinizde bir gül var arkadasına soruyosun bu ne renk? mantıklı bir soru mu sizce?karşındaki de sana beyaz diyecek tabi ki baska renk yok.bu nedenle hayatta hep karşıtlıklar vardır.iyi kötü güzel çirkin bay bayan vs.durum bunu gerektirdiği içinde mutlaka bizim de bir tarafda olmamız gerekiyor.yani ya iyi tarafta ya kötü tarafta.bu yüzdendir ki hayatta kimse doktor veya mühendis olmaz.herkes doktor olsa kim hasta olacak öyle değil mi?

  bu açıklamalardan sonra gelelim futbol taraftarlığına.ben koyu bir galatasaraylıyım ama yazılarımı tarafsız olarak yazıyorum.galatasaraylı olduğumu söyledim çünkü bana en uygun benim düşüncelerime en yatkın takım.başka birisi de çıkar ve ben beşiktaşlıyım diyebilir.normaldir dediğim gibi herkes iyi yada kötüyü secerse hiçbir anlamı olmaz.sectiğimiz bu yolda takımımıza gönülden hiçbir maddi cıkar gözetmeksizin bağlanmak dışardan bakıldığında saçma gelebilir ancak bu işin manevi boyutu vardır ki bunun parayla ölçülür bir değeri yoktur.takımınızın taraftarı olmak başka bişeydir.anlatılamayacak kadar kişiye özeldir ve güzel bişeydir.

bu anlattıklarım üzerine birde sizinle bir istatistik paylasacağım fenerbahcelilerin hep söylediği bir yalan vardır hepiniz bilirsiniz türkiyede en çok fener taraftarı vardır diye sanki bunu söyleyince neyi kanıtlıolarsa yani fenerbahcenin daha cok taraftarı olsa ne olur olmasa ne olur.işte bu konudaki istatikim bilyoner.com un oluşturduğu türkiyedeki taraftar yüzdeleri bu konuda bir yorum yapmayacağım çünkü bu tür yorumları galatasaraylılar yapmaz işte türkiye geneli taraftar yüzdeleri

Türkiye genelinde Galatasaray taraftarının oranı %35 iken, Fenerbahçe'de bu oran %33. İki takımı %20'yle Beşiktaş ve %4'le Trabzonspor taraftarı izliyor. Diğer takımların toplam oranı ise %8'e karşılık geliyor.
kaynak:bilyoner.com
Gösterim: 690 | Eklendi: imblade | Etiketler: Taraftar olmak. iyi kötü ayrımı ve | Reyting: 0.0/0
Bütün Yorumlar: 2
+1  
1 selma   (2009-06-26 10:06 PM) [Kayıt]
super olmus hella canom olumune galatasaray :):)

0  
2 imblade   (2009-06-26 10:31 PM) [Kayıt]
tşkkler

Sadece Üyeler Yorum Yapabilir
[ Üye Olmak İstiyorum | Üye Gİrişi ]