Hoşgeldiniz... Ziyaretçi | Abone Ol

Jasper Ajans

Pazartesi, 2024-04-29, 7:35 AM
Anasayfa » 2009 » Haziran » 25 » Selma
11:40 AM
Selma
Öncelikle herkeze Selam'lar, Ilk defa bir bloga yaziyorum o açidan belki göze güzel görünmeye bilir eger o sekil birsey ortaya cikarsa eger cahillime sayin.Blog nedir ne amaçla kullanir onu bile bilmem ne garip dimi ??  Suan cidden ne yazacami bile bilmiyorum ama açilis olarak kendimi sizlere tanitmak ‘tan yanayim kisa ve özet olarak tabikide .

Ben... Isim Selma,08 Haziran 1992 Fransa Strasbourg bolgesi dogumluyum , Aslen sivas.
Kareketirim. Öncelikle cok dugsulim ve sulu gözlüyüm ,sevdiklerimi kiskanirim, yeri geldindede alinirim . Sürekli benimle ilgilenmesini isterim ilgilenilmedindede ilgi gormek için herseyi yaparim , yas 17 olsa bile çocuk gibi ilgilenilmeyi çok severim belkide biraz simarik bir kisiyim bilemiyorum . Olgun ?? Ben acaba olgunmuyum ? hayir deilim yeri geldinde mutlaka olgunlasiyorumdur ama genel olarak kesinikle deilim böle bir karektere sahip oldugumdanda çok mutluyum çünki insanlar beni böle taniyor ve böle seviyor karekterimi seviyorum . Benim hoslanmadim karekter ise öncelikle yalan söleyen, seviyesiz, izni olmadan etrafi kocalayan kisilerden nefret ederim, açik sözlü olan kisileri severim.Kendim sevmedim yön ise saf ve çok çabuk kandirilan olmak en sevmedim yönüm budur neyse karekter olarak böyle biriyim.
Fiziksel olarak ise : 1.55 boy, kisa ve siyak saçli , kahve renkli göz , 41 kilo kumral bir kisiyim. Hobilerim :
-Müzik (Kulaga hos gelen her tür )
-Futbol izlemek ( Milli takim ve Galatasaray )
-Dans ( ara sira ) -Net -Sohbet -Gezmek
- Eylenmek -Gülmek
-Yeni insanlar kesfetmek ve yeni arkadaslar edinmek…

Neyse arkadaslar bloguma burada sona veriyorum insallah güzel olmustur ilk defa yaziyorum, görüsmek üzre byby..

Ekler: Resimler 1
Gösterim: 623 | Eklendi: Crazy_Prences | Reyting: 5.0/1
Bütün Yorumlar: 2
+1  
2 selma   (2009-06-25 2:30 PM) [Kayıt]
tsk

0  
1 imblade   (2009-06-25 12:01 PM) [Kayıt]
Sevgili Selma gerçekten emeğine sağlık güzel olmuş ilk defa olduğu için böyle kendini biraz tuhaf hissedebilirsin ama o çok normal ve tatlı bişi.Zaten sen doğuştan blog yazmasını bilerek dünyaya gelmedin zaten bende fazla bilmiyorum ama içimden gecenleri yazıyorum bu bence güzel bişi.Bu arada çok mutluyum çünkü sesimi birkaç kişiye de olsa duyurmak çok güzel bişi. Teşekkürler ve çalışmalarının devamını bekliyorum. Boş zamanlarında Can sıkıntısı için birebir bişey.

Sadece Üyeler Yorum Yapabilir
[ Üye Olmak İstiyorum | Üye Gİrişi ]