Hoşgeldiniz... Ziyaretçi | Abone Ol

Jasper Ajans

Cuma, 2024-04-26, 8:33 AM
Main » 2009 » Eylül » 3 » Yengesini Önce Öldürdü Sonra Kanepeye Sakladı
Paylaş
0:02 AM
Yengesini Önce Öldürdü Sonra Kanepeye Sakladı

Öldürdüğü yengesini kanepeye gizlediBursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde 30 yaşındaki bir kadının, evine misafir olarak gelen eşinin amcasının üvey oğlu tarafından eşarpla boğularak öldürüldüğü öne sürüldü.


Alınan bilgiye göre, Ceyhun (33) ve Elmas Pirci'nin (30) ilçeye bağlı Uğurlupınar köyündeki evlerine, amca Mehmet Pirci'nin üvey oğlu Serkan D. (28) misafir olarak geldi.

Bir süre evde kalan 2 çocuk babası ve işsiz olduğu öğrenilen Serkan D'nin, sabah saatlerinde Ceyhun Pirci'nin evden ayrılmasından sonra yengesi Elmas Pirci'yi el ve ayaklarını bağlayıp, eşarpla boğarak öldürdüğü ileri sürüldü.

Yengesinin üzerindeki altın bilezik, kolye ve küpeler ile evde bulunan bir miktar parayı aldığı iddia edilen zanlı, Elmas Pirci'nin cesedini halıya sarıp kanepenin altına gizledikten sonra evden kaçtı.

Akşam saatlerinde eve gelen Ceyhun Pirci, eşinin cesedini halıya sarılı olarak kanepenin altında buldu.

İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma, cinayet zanlısı olarak Serkan D'yi Gemlik ilçesine bağlı Selçukgazi köyünde yakaladı.
Views: 775 | Added by: imblade | Tags: öldürdü, bursa, cinayet, sakladı, ciayet, nasıl, ceset, Öldürmek, mustafakemalpasa | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0  
1 selma   (2009-09-05 10:56 PM) [Kayıt]
ne agrip garip cinayetler var yarabbim yaaa nasil insalanlar bunlar :S

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]