Hoşgeldiniz... Ziyaretçi | Abone Ol

Jasper Ajans

Cuma, 2024-04-19, 6:23 AM
Main » 2009 » Eylül » 13 » Derbi Aslanların GS 3-0 BJK Maç Özeti
Paylaş
1:19 AM
Derbi Aslanların GS 3-0 BJK Maç Özeti
Sami Yen'den çıkış yok: 3-0 (VİDEO)Ali Sami Yen'de oynanan sezonun ilk derbisini Galatasaray, Mustafa Sarp ve Baros(2)'un golleri ile 3-0 kazandı.Galatasaray bu sonuçla ligde oynadığı 5. maçı da puansız kapatırken, Ali Sami Yen Stadyumu'nda Beşiktaş'a karşı üstüste 6. lig maçından galip gelmiş oldu.Maç sonunda Frank Rijkaard şu açıklamalara yer verdi:

"Maça çok hızlı başladık, baskıyı çok iyi yaptık, atak futbolu düşündük. Golden ondan sonra skoru korumaya gittik, orada bir hatamız oldu. Oyunu yavaş kurduk, sorumluluk almadık. Beşiktaş gol bulabilirdi, biz de gol bulabilirdik. Dediğimiz şeyleri yapmazsak böyle şeyler olabiliyor. Takımı tebrik etmem lazım. İkinci yarıda da iyi top oynadık, takım ruhunu iyi ortaya koyduk. Bizim için çok önemli bir galibiyetti. Baktığınız zaman futbolcuların yüzde 90'ı milli takımda olduğu için hep eksik çalıştık. Millile maçlardan sonra gelen maçlar her zaman zor olur. O nedenle bizim için çok önemli bir galibiyetti. Ve bu nedenle futbolcularımı tebrik ediyorum. Uzun seyehatlerden dönen futbolcularım oldu. Arda bizim için çok önemli bir oyuncu. Bugün de bunu ispatladı. Ama milli takımda iki önemli maça çıktı. Yorgun olduğu için dinlendirme kararı aldık. Yerine giren Elano da çok iyi işler yaptı. Elano da çok uzun yoldan geldiği için 11'de başlatmadık."


Beşiktaşlılar liderden 9 puan geride kalmak beşikteşı ligden koparır mı? (Tartışma)


Galatasaraylılar sizce galatasarayı farklı galibiyete ulaştıran neydi? (Tartışma)


Maçın Golleri:
Views: 1161 | Added by: imblade | Tags: cimbom, galatasaray, maç sonucu, maç özeti, bjk, GS, Beşiktaş, derbi, Mac, maç | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]