Hoşgeldiniz... Ziyaretçi | Abone Ol

Jasper Ajans

Cuma, 2024-04-26, 0:14 AM
Main » 2009 » Eylül » 3 » Cem Yılmazın Yeni Filmi "Yahşi Batı"
Paylaş
4:37 PM
Cem Yılmazın Yeni Filmi "Yahşi Batı"
http://www.magazinsel.com/scripts/news/img/news/10991_2635_13082009_11.jpgCem Yılmaz'ın senaryosunu yazıp başrolünü üstlendiği, Ocak 2010'da vizyona girmesi planlanan ‘Yahşi Batı’ adlı sinema filmi, fragmanı dahi hazırlanmamasına rağmen, on binlerce hayrana sahip oldu. Çekimleri hala süren filmin kamuoyuyla paylaşılan fotoğrafları kullanılarak hazırlanan videolar, internette 1 milyonu aşkın izleyiciye ulaştı.

Önümüzdeki yıl vizyona girecek 70 Türk filminin en iddialılarından olan Ömer Faruk Sorak'ın yönetmenliğini üstlendiği, Osmanlı padişahı tarafından bir görev için Amerika'ya gönderilen iki Teşkilat-ı Mahsusa üyesinin başına gelen olayları anlatan, kovboy filmlerindeki klişelerle dalgasını geçen, komedi- western tarzındaki ‘Yahşi Batı’, sanal alemde fırtına gibi esiyor. Fragmanı dahi çekilmeyen, ilk fotoğraflarının yayımlanmasının üzerinden henüz 3 hafta geçmeyen Yahşi Batı’ya hayran olanlar, sanal alemdeki en popüler paylaşım sitesi Facebook'ta 15 grup kurdu. Bu gruplara 20 bini aşkın internet kullanıcısı üye oldu. Binlerce hayran da söz konusu grupların sayfalarına Cem Yılmaz ve ‘Yahşi Batı’yı öven yorumlarda bulundu.


‘FİLM ORİJİNAL, YILMAZ ÇOK CİKS’

O yorumlardan bazıları şöyle: ‘Süper, iyi bir şeyler gelecekmiş gibi gözüküyor. Fragmanı çıksa da izlesek.’ ‘Film mükemmel ötesi bir şey.’ ‘Cem film yapsın abi ya. Acaba aklında daha neler var? Orijinal yapıyor süper ya adam.’ ‘Çok ciks bu adam be. Gelse Ocak da artık filmi seyretsek.’ ‘Çok orijinal Türkiye'de ilk kez Cem Yılmaz çekiyor. Mükemmel. Cem Yılmaz yine parlak ya. Sabırsızlıkla bekliyorum.’ ‘Bu adamın yaptığı işe herhangi bir şey söyleyenin vay aklına. Başka bir şey demiyorum.’ ‘Cem Yılmaz yine zekasını ve yaratıcılığını en iyi şekilde kullanmış.’ Yahşi Batı'nın fotoğrafları kullanılarak hazırlanmış görüntüler, internetteki video paylaşım sitelerinde de kısa sürede boy gösterdi. Çoğunluğu Grup Vitamin'in şarkısı Turkish Kovboylar'ın fon müziği olarak kullanıldığı görüntülerden 100'den fazlası video.google'a, 50 kadarı da YouTube'a eklendi. Sadece YouTube'daki söz konusu videolar, 400 bini aşkın kez izlendi. Tüm video paylaşım sitelerindeki Yahşi Batı görüntülerinin ise 1 milyonun üzerinde izleyici bulduğu tahmin ediliyor.

Filmden ilk Görüntüler


http://www.aktuelblog.com/wp-content/uploads/2009/08/yahsi-bati-8.jpghttp://www.magazinsel.com/scripts/news/img/news/YAHSi.jpg

Views: 825 | Added by: imblade | Tags: Izle, yahşi batı online izle, yılmaz, cem yılmaz, yahşi, cem, batı, yahşi batı filmi, Yilmaz | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0  
1 Lazkopat   (2009-09-06 2:51 AM) [Kayıt]
Bu adamin filmleri olay oluyor ama ben bir tanesini izlemedim bile her nedense biggrin
Ancak Türk Telekom reklamlarinda goruyorum o Adami biggrin

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]