Hoşgeldiniz... Ziyaretçi | Abone Ol

Jasper Ajans

Perşembe, 2024-03-28, 8:21 PM
Main » 2009 » Eylül » 6 » Aslan vs. Muhabir
Paylaş
5:54 AM
Aslan vs. Muhabir

Aslanın muhabire saldırdığı an VİDEOLimpopo'daki merkeze giden muhabir videonun başında güleryüzle kafese girerken görülüyor. Yanında terbiyecisi olan aslanı sevmeye başlayan muhabir bir süre rahatça bu davranışını sürdürüyor.

Ancak bir süre sonra huylanan aslan önce terbiyecisine sinirli hareketler yapıyor. Bir yaşından küçük olan Mapimpan isimli aslan daha sonra muhabire yöneliyor ve küçük ısırıklar almaya başlıyor.

Aslan terbiyecisinin müdahale çabalarına rağmen muhabire yönelmekten vazgeçmeyen Mapimpan, muhabirin üzerine tırmanmaya çalışıyor.En son muhabirin ayağını yakalayan aslanı durdurmaya çalışan terbiyeci aslana kafasına vurmaya başlıyor. Bu arada muhabirin çok korktuğu yüzünden okunuyor.Terbiyeci aslanı kafesin diğer tarafına götürerek kontrol altında tutmaya çalışırken muhabir kafesten dışarı çıkarılıyor.

Bacağı aslan tarafından ısırılan ve kanayan muhabirin vücudunu diğer bölgelerinde de kanamalar ve tırmalama izleri bulunuyor.Kontrol altına alınarak ilk tedavisi yapılan muhabirin durumunun iyi olduğu belirtildi.Aslan terbiyecisi, Mapimpan'ın muhabirle oyun oynamaya çalıştığını aç olmadığı için kötü bir niyetinin olmadığını savundu.

Muhabir ise aslanın kendisini yakalayıp bırakmaması üzerine şaşkına döndüğünü kalbinin hızla atmaya başladığını ve nefes almakta zorlandığını söyledi.
Views: 747 | Added by: imblade | Tags: muhabire saldırı, güney afrika, aslanlar, Aslan, aslan saldırısı, muhabir, saldırısı, Yaralı | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]