Hoşgeldiniz... Ziyaretçi | Abone Ol

Jasper Ajans

Salı, 2024-04-16, 11:01 PM
Main » 2009 » Eylül » 2 » Arda Gidiyor mu?
Paylaş
6:29 PM
Arda Gidiyor mu?
http://www5.ajansspor.com/resim/arda_idman_guluyor01.jpgSarı-Kırmızılılar'ın en büyük yıldızı olan ve birçok Avrupa kulübünün listesinde yer alan Arda için astronomik bir teklif geldi.

Ayağı kırılan Luca Modric'in yerine futbolcu arayan İngiliz kulübünün başkanı Daniel Levy bizzat Adnan Polat'ı arayarak Arda'yı istedi. Fakat Polat, "Satılacak futbolcumuz yok" diyerek astronomik öneriyi elinin tersiyle itti.

Galatasaray transferin son gününde çok hareketli saatler yaşadı... Sarı-Kırmızılılar'ın en büyük yıldızı olan ve birçok Avrupa kulübünün listesinde yer alan Arda Turan için Tottenham'dan astronomik bir teklif geldi. Geçtiğimiz gün Birmingham maçında kaval kemiği kırılan ve sahalardan uzun süre uzak kalacağı açıklanan Modric'in yerine futbolcu arayan İngiliz devi, öğlen saatlerinde Cimbom'un kapısını çaldı.

Sezon sonu görüşürüz

Tottenham Başkanı Daniel Levy'nin bizzat Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ı aradığı ve 18 milyon Euro'luk teklifte bulunduğu öğrenildi. Fakat Polat'ın, "Şu anda satılacak futbolcumuz yok. Teklifiniz için teşekkür ederiz. Belki sezon sonunda tekrar görüşürüz" yanıtını verdiği belirlendi. Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın bu net yanıtı üzerine Tottenham da transferden vazgeçti.

Teklifi Arda'ya iletti Polat'ın Daniel Levy ile yaptığı görüşmenin ardından kariyer planlamasını kendisinin yapacağını söylediği Arda ile bir araya geldiği belirlendi. Başkan Polat'ın genç yıldıza Tottenham'ın teklifini ilettiği gelen haberler arasında. Kaptan Arda'nın Polat'a "Siz nasıl uygun görürseniz" dediği öğrenildi.

Views: 616 | Added by: imblade | Tags: gidiyor, arda, 10 numara arda, 0 numara arda turan, transferi, Mu, arda turan | Rating: 0.0/0
Total comments: 2
0  
2 selma   (2009-09-05 10:57 PM) [Kayıt]
Nayir gidemez gitmemeli o benim askimm :'(

0  
1 ozgeozge   (2009-09-03 6:51 PM) [Kayıt]
ardam gitmesin hiçbiryere off.!!

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]