Hoşgeldiniz... Ziyaretçi | Abone Ol

Jasper Ajans

Cumartesi, 2024-04-27, 1:45 PM
Main » 2009 » Ağustos » 2 » Chp Milletvekili Kılıçdaroğlunun Erdoğan Fıkrası...
Paylaş
7:30 PM
Chp Milletvekili Kılıçdaroğlunun Erdoğan Fıkrası...
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Altınoluk beldesinde 'Altınoluk Antandros Yaşama Saygı Kültür ve Sanat Festivali' kapsamında düzenlenen panele katıldı. Kılıçdaroğlu, panelde anlattığı 'Tayyip Erdoğan' ve 'politikacı' fıkraları ile katılımcıları güldürdü.

İşte o Fıkra:

"Birisi bakmış ki, duvarda milyarlarca saat var. 'Bunlar ne saatidir?' diye sormuş. 'Dünyada herkesin bir saati var kardeşim, kim yalan söylerse onun saatinin yelkovanı oynuyor' diye cevap almış. Bakmış ki, duvardaki bir saatin akrep ve yelkovanı 12'nin üzerinde durmuş ve 'Bu kimin saati?' demiş. 'Türkiye'de bir Mustafa Kemal var, hiç yalan söylemiyor, bu onun saati' demişler. Sonra 'Mao'nun, Lenin'in saati hangisi?' falan diye sorarken, 'Bizde bir de Tayyip Erdoğan vardı, onun saati hangisi' demiş. Melek diyor ki 'Vallahi onun saatini Azrail aldı. Biliyorsunuz, cehennem çok sıcak orada onu vantilatör olarak kullanıyormuş' diyor."
Views: 786 | Added by: imblade | Tags: altınoluk beldesi, fıkra, panel, tayyip erdoğan, kılıçdaroğlu altınoluk panel, kılıçdaroğlu, chp, kemal kılıçdaroğlu, başbakan erdoğan | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]